Sunday 27 October 2013

Tylypahka arjessa - kuvia Oxfordista

Tässä viime viikkojen elämää Oxfordissa kuvina. Viereisessä kuvassa on tämän viikon kirjastosaaliini. Jennifer Egania, Daniel Kahnemania, Malcolm Gladwellia ja vähän opintoihin liittyvää tavaraa kylmästä sodasta ja legitimiteetistä kansainvälisessä järjestelmässä. 


Rye!
Tänään löysin Wolvercoten markkinoilta ruisleipää ja avomaakurkun. Leivän rakenne ei ole tietenkään niin sitkas kuin haluaisin, mutta jälkiuunileivän kaltaista tiukkuutta on vaikeaa löytää oikeastaan mistään muualta kuin Suomesta. 











Manor Road Building
Päivisin vietän paljon aikaa kansainvälisen politiikan laitoksella (Department of Politics and International Relations), jossa siis olen vierailevana jatko-opiskelijana. Yliopistolla tapahtuu niin paljon, että täytyy estellä itseään kahmimasta liikaa seminaareja tai luentosarjoja. 

Pitsiverhot ja Dickens-juliste.

Yllä olevassa kuvassa luen Guardian Weekendista näyttelijä Steve Cooganin haastattelua. Coogan sanoo, ettei kestä ihmisiä, jotka katsovat kaikkea ivallisten lasien läpi. Kiinnostava heppu kaiken kaikkiaan. Aion pian mennä katsomaan Philomenan, jossa hän näyttelee. 
Hogwarts
Corpus Christi College, josta löytyy myös Tylypahkan ruokasali. Pottereita on siis kuvattu täällä. Labourin pomo Ed Miliband (mahdollinen Britannian tuleva pääministeri 2015) opiskeli täällä. 



Bodleian Libraryn yksi oviaukko. 


Lempiravintolani Kazbar Cowley Roadilla. 
Koti Banbury Roadilla.
Kämpiltä huristaa pyörällä nopeasti keskustaan, yliopistolle, Jerichoon tai Summertowniin. Jerichossa voi käydä elokuvissa, Summertownista olen löytänyt itselleni lähikirjaston.



Summertown Cycles. 









Täältä ostin käytettynä punaisen Raleigh Oakland -pyöräni. Olen noin kuukaudessa jo puhkaissut yhden renkaan, korjauttanut lokasuojanpidikkeen ja saanut kettingit sijoiltaan. Hyvin kuitenkin kulkee.








Raleigh Oakland - maantiekiitäjä.





















Tätä kirjoittaessa kuulin, että Lou Reed on kuollut. R.I.P. Yksi aikakausi päättyi.

No comments:

Post a Comment